این 5 ماده غذایی را نباید در ماهیتابه چدنی بپزید

به گزارش مجله کوروش بزرگ، ماهیتابه چدنی ممکن است زیباترین ابزار آشپزخانه شما باشد. یک ماهیتابه چدنی می تواند یک عمر دوام داشته باشد. با این وجود، مواد غذایی ای وجود دارند که مطمئنا نباید در تابه چدنی بپزید.

این 5 ماده غذایی را نباید در ماهیتابه چدنی بپزید

به گزارش خبرنگاران به نقل از ریئل سیمپل، در ادامه این مواد غذایی را معرفی خواهیم کرد:

1-تخم مرغ

از آنجایی که یک تابه چدنی تازه فوق العاده متخلخل است تخم مرغ بدترین چیزی است که می توانید بپزید. نه تنها تخم مرغ های شما به طور ناهموار پخته می شوند بلکه صبح خود را صرف کندن تکه های تخم مرغ از کف تابه خواهید کرد.

2-برخی از انواع ماهی

یک قانون خوب این است که صرفا برش های ضخیم تر ماهی را در یک تابه چدنی بپزید. استیک های ماهی تن و شمشیرماهی برای پختن در تابه چدنی بسیار مناسب هستند و می توانند گرما را تحمل نمایند. این در حالیست که انواع دیگر ماهی های با بافت لطیف تر از جمله ماهی کاد و حتی سالمون احتمالا به تابه می چسبند و برای پخت در تابه چدنی مناسب نیستند. هم چنین، مسئله ای که برای پخت ماهی در تابه چدنی وجود دارد آن است که تابه بوی ماهی را به خود گرفته و باید آن را به خوبی تمیز کنید در غیر این صورت ممکن است غذای بعدی ای که با تابه چدنی درست می کنید طعم ماهی را به خود بگیرد.

3-دسر (به خصوص اگر تابه پیش از آن برای درست کردن شام استفاده شده باشد)

همان طور که پیش تر ذکر کردیم ماهیتابه های چدنی فوق العاد متخلخل هستند بدان معنا که طعم را حفظ می نمایند مگر آن که به درستی تمیز شوند. در نتیجه، اگر می خواهید از تابه چدنی برای تهیه بیسکوئیت یا یک دسر براونی بزرگ بهره ببرید باید اطمینان حاصل نمایید که تابه تان پس از وعده غذایی ای که با آن درست نموده اید به خوبی تمیز شده باشد.

4-مواد غذایی اسیدی

اگر یک سس غنی از گوجه فرنگی، گوشت سرخ شده یا مرینیت مبتنی بر لیموترش درست می کنید ممکن است بهتر باشد از یک تابه استیل ضد زنگ یا سرامیکی بهره ببرید. مواد غذایی اسیدی در تابه های چدنی باعث از بین رفتن فلز آن می گردد و این فلزات وارد هر آن چیزی می شوند که در آن می پزید.

5-چاشنی ها و ادویه جات قوی

زمانی که صحبت از پخت و پز با تابه چدنی می گردد باید چاشنی ها و ادویه جاتی را که به منظور تهیه غذا در آن تابه استفاده می کنید مدنظر قرار دهید. استفاده از چاشنی ها و ادویه جات قوی مانند زیره یا پودر کاری می توانند به دردسری برای تمیز کردن تابه چدنی پس از درست کردن غذا با آن تبدیل شوند.

منبع: فرارو
انتشار: 25 شهریور 1402 بروزرسانی: 25 شهریور 1402 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 2345

به "این 5 ماده غذایی را نباید در ماهیتابه چدنی بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 5 ماده غذایی را نباید در ماهیتابه چدنی بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید